Før kampen H1: Brumunddal gjester Hedmarktoppen til derby

Skrivet av: Magnus Skulstad | den: 27 januar 2017 | Kategori: Generelle Nyheter, Herre, Ukategorisert | 1 051 views

Det er fredag. Det er helg, og det er klart for en av sesongens høydepunkt. Brumunddal spiller borte mot nabo Ajer på Hedmarktoppen. Et skikkelig lokaloppgjør som betyr mye mer enn kampen om tre poeng. 

 

Brumunddal leverte en pinlig forestilling i det motsatte oppgjøret mot Ajer tidligere denne sesongen, og det er helt klart at tenningen er ekstra stor foran møtet på Hedmarktoppen i kveld. Det å spille mot Ajer er god nok motivasjon i seg selv for å tenne på alle pluggende! 

Brumunddal stiller med en tropp som må sies å være tilnærmet full. Vi har slitt noe med sykdom og småskader, men gutta som entrer dekket på Hedmarktoppen er alle klare til kamp.

Lagene har en helt forskjellig inngang på siste delen av sesongen. Ajer har tatt noen sterke poeng, og har høstet sammen 9 poeng etter å ha slått Brumunddal og Lillestrøm på bortebane, og Bærums Verk på hjemmebane. En ganske spesiell statistikk med tanke på at Ajer som regel har hentet sine poeng på hjemmebane. Ajer ligger i skrivende stund under streken, sammen med Brumunddal før kveldens match, men vil med seier klatre opp på trygg grunn.

Brumunddal på sin side har kun sanket to poeng denne sesongen. Disse kom i hjemmemøtet med Lillestrøm før jul da Ridderne gikk seirende ut etter straffeslag. Kampen i kveld er en “must win” for Brumunddal som med tap vil være tilnærmet sjanseløse på å klatre seg oppover på tabellen.

Kort oppsummert er dette en kamp hvor begge lag har mye å kjempe for i tillegg til at det er et lokaloppgjør med mye prestisje, følelser og ære på spill.

Ekstra spesielt blir det også for Brumunddals Ørjan Enger som i kveld spiller mot sine tidligere lagkamerater for første gang siden overgangen fra desember 2016. En heltent Enger melder at kampen vil bli spesiell, men at historie er historie og at det nå er Brumunddal det skal kjempes for. Han fyrer videre opp med å si at Ajer vet godt hva som bor i han, og at drømmen er å avgjøre kampen til seier for Brumunddal.

 

Møt opp på Hedmarktoppen klokken 1930 for å støtte Brumunddal

«« Tidligere nyhet
«
Neste Nyhet »»
»