Brumunddal IBK signerer ny spiller

Skrivet av: Magnus Skulstad | den: 13 desember 2016 | Kategori: Herre | 1 353 views

Brumunddal IBK er snart halvveis med sesongen, og rett før julepausen kan vi melde om en talentfull signering som vil bli en nyttig tilvekst i jakten på sårt tiltrengte poeng.

11254160_10153499936486998_7911375699630293883_n

Tirsdag 13. desember ble papirarbeidet mellom klubbene unnagjort, og bare formalitetene hos Norges Bandyforbund gjenstår før Ørjan Enger er spilleklar for Brumunddal IBK.

Enger kommer fra naborival Ajer IBK, og slutter seg til A-laget fra skrivende stund.

Ørjan Enger begynte sin innebandykarriere i ung alder for de svarte fra Hamar, og har gått gradene opp igjennom de yngre lagene til klubben. 22-åringen debuterte for Ajers A-lag i 1. divisjon tilbake i 2013 og har etter det vært en del av troppen som nå er tilbake i 1. divisjon sammen med oss.

Det sportslige apparatet til Brumunddal IBKs herrelag uttaler til Brumunddalibk.no:

Ørjan Enger vil utvilsomt heve kvaliteten i vår tropp. Til tross for sin relativt unge alder har han vært med lenge. Han er treningsvillig med god innsats, samtidig som han er en svært anvendelig spiller da han kan spille både back og ving. Enger er også hurtig og har et solid innebandyhode. Det blir veldig spennende å få han som en del av laget.

Vi skal nå bruke litt tid hvor Enger skal få bli kjent med klubben og gruppa med målsetning om å matche han inn mot kampene våre på nyåret.

Ørjan Enger selv gleder seg til å hilse på sitt nye lag så fort som mulig. Han ser frem til å bli en del av vår klubb, samtidig som han sier at det var en tøff avgjørelse å forlate moderklubben Ajer. Han er sikker på at han har mye å bidra med for stolte riddere, og er mer enn klar for å kjempe til seg en plass på laget.

Brumunddalibk.no ønsker Ørjan velkommen til klubben og ser frem til å se han i aksjon.