H1: Brumunddal sablet ned av Bækkelaget

Skrivet av: Magnus Skulstad | den: 26 september 2016 | Kategori: Herre | 902 views

Seriestart, borte, mot et av ligaens antatt beste lag ble en hardt nødt for Brumunddal. Etter å ha yppet seg i fire minutter var det stopp.
hu9ipkr

Etter en suveren sesong i 2. divisjon Innlandet var det igjen klart for en ny sesong i 1. divisjon for Brumunddal. Med seriestart borte mot det tidligere Eliteserielaget Bækkelaget fikk Brumunddal kjørt seg etter noter. Hjemmelaget var mange hakk bedre enn oss, og selv om resultatet er veldig flatterende kunne det med enkle justeringer vært betraktelig lavere. Det må vi ta med oss videre.

Brumunddal spilte med følgende lag:

Målvakt: Daniel Halvorsen

Backpar: Sindre Smestad Pedersen/ Lars Johan Bakkerud og Martin Korpberget Bjørke / Kjell-Gunnar Opseth (k)

1. rekke: Magnus Maller, Magnus Johansen, Lars Christian Holm

2. rekke: Richard Alfstad, Daniel Bråthen, Edmunds Eglitis

Spilte også: Stian Granseth

Bækkelaget – Brumunddal 17-2 (8-1. 6-0, 3-1)

1. periode:

Brumunddal yppet seg mot storkanonen fra Oslo i starten av matchen. Vi kjempet godt mot et velorganisert lag som tidvis slet med å skape noe som helst i starten, og det var Brumunddal som tidlig gikk opp i en 0-1 ledelse med Lars Christian Holm etter pasning fra Magnus Maller. Holm jobber seg inn foran kassa og kriger inn ledelsen med flere mann rundt seg. Holm som forøvrig gjorde en svært god match ble senere kåret til Brumunddals beste spiller av en lokal jury. Etter ledelsen våker hjemmelaget for alvor og Brumunddal ble jagende hakket bak gjennom hele perioden. Vi sliter med å holde laget vårt kompakt og det blir store rom på midten for et hjemmelag som helt klart har spilt innebandy før. På tross av iherdig jobbing og en god porsjon innsats klarer vi ikke å demme opp for det store presset og perioden blir fra 04:20 et eneste kanonade mot Halvorsen i Brumunddalburet.

2. periode

Vi blir enige om å spille mer oppsøkende i laget og ser oss tvunget til å spille med mer møtende vinger. Bækkelaget er godt organiserte, og med alt for lav fart på topp blir våre angrep enkelt lest og stoppet. Dessverre blir den nye planen vår for sped og hjemmelaget spiller en periode med full kontroll. Den gode innsatsen gjør likevel at vi klarer å avverge mye, men perioderesultatet sier i grunn alt om hva som skjedde i perioden. Høyt press i mot, for lite bevegelse fremme, og for stor strekk i laget oppsummerer i grunn det meste.

3. periode

En bedre periode både på papiret og i praksis. Vi må nok skrive litt på kontoen for at Bækkelaget senket tempoet sitt betraktelig, men de siste 20 sett under ett var positivt. Laget vårt fortsetter å jobbe knallhardt og vi virker mer kompakte og solide. Daniel Halvorsen har i tillegg en svært god periode og stopper flere opplagte 100%-sjanser. Hjemmelaget får også tildelt to straffer i den siste perioden hvor Halvorsen redder den siste mesterlig. Jeg ønsker å rose laget for en fremragende arbeidsmoral gjennom hele kampen til tross for at resultatet ble stygt. Vi er helt avhengige av en god innsats i 60 minutter og den planen ble fulgt. Vi fikk en skikkelig kalddusj i møtet med et bunnsolid lag, og vi vet at det må gjøres justeringer i tiden som kommer. Likevel, vi graver oss ikke ned, men har lov til å være noe skuffet over at resultatet ble så stygt som det ble.

Magnus Johansen som er vår nye mann gjorde en god debut for Brumunddal. Det er tydelig at det bor mye innebandy i gutten og han kronet sin første match for Brumunddal med en pen scoring som satte strek i målprotokollen rett før slutt.

Søndag 2. oktober er det klart for kamp i Fagerlundhallen da Nor92 kommer på besøk. Det gleder vi oss til!